ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ΜaxxMotors A.E.B.E. έχει καταξιωθεί τα τελευταία χρόνια στις υπηρεσίες αυτοκίνησης στην Βόρεια Ελλάδα και παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις των αγοραστών.

 Υπηρετώντας το όραμα μιας σύγχρονης και διαρκώς αναπτυσσόμενης εταιρίας, διατηρούμε πιστά τον ανθρωποκεντρικό μας χαρακτήρα με σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας. 

Πρωταρχικός σκοπός της Εταιρείας μας, είναι η συνεχής βελτίωση και η δημιουργία μίας στενής, έμπιστης, αξιόπιστης και μακροχρόνιας σχέσης με τους Πελάτες μας, μέσα από τη “Φιλοξενία” τους.

Αυτό, θα το πετύχουμε μέσω ενός Ενθουσιασμένου Προσωπικού, το οποίο νοιάζεται πραγματικά, έχει τον Πελάτη στο κέντρο όλων των ενεργειών του, προσφέροντας επιπρόσθετες αξίες και ικανοποιώντας κερδοφόρα και συμβουλευτικά τις ανάγκες του.

Η ΜaxxMotors Α.Ε.Β.Ε. είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε αγορά, ανταλλαγή ή πώληση που χρειάζεστε.

Απολαύστε την εξυπηρέτηση, τη γνώση, την εμπειρία που εμπιστεύεστε εδώ και 29 χρόνια αλλά και τις νέες, συνεχώς βελτιστοποιημένες υπηρεσίες που σας παρέχουμε στις εγκαταστάσεις - ορόσημο Fiat, Alfa Romeo, Jeep,Lancia & Fiat Professional στην Δυτική Μακεδονία.Καλώς ήρθατε και ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε.

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ